Free Shipping Order $130, Free Cutie Animal Lens Case, Secure Online Shopping and Secure Payment
Free Fedex Express Shipping Worldwide Over $130 Free Cutie Animal Lens Case With Every Purchase of Circle Lens Thawte SSL for secure e-commerce and confidential communications Geo Anti-Fake System Secure Payment by Paypal

Refine Search

circle lenses best sellers.jpg

Secure Payment by Paypal
Online Secure Shopping by Thawte

Payment Methods

We accept Visa, Master or any credit card through Paypal gateway


Solution Graphics


1. Can I purchase using VISA / MASTER/ AMERICAN EXPRESS Credit card?

Ans: Yes.


2. Where is the page of showing the credit card payment service?

Ans: In the PAYMENT page during your CHECKOUT PROCESSES. Please click on the PAYPAL BUY NOW button and you will proceed to Paypal authorised page where you can make purchase using Visa, Master or American Express simply by keying in your information.


3. Is making payment in Pinkyparadise safe?

Ans: Yes,it is safe.

Pinkyparadise has authorised Paypal to handle all the payment, including credit card services. In addition, Pinkyparadise will not keep any of your financial information.


4. Do I need to create a PayPal account if I am using VISA / MASTER Credit card?

Ans: Not necessarily. During the CHECKOUT processes, please click on the PAYPAL BUY NOW button. You will be directed to Paypal authorised page for Credit Card payment making.


5. If I am Paypal user, how can I make purchase?

Ans: During checkout processes, click on the PAYPAL BUY NOW button and you will be directed to Paypal authorized page. By then, you can log onto your Paypal account and make payment.


6. What payment method do you accept?

Ans: For International customers, PayPal (Credit Card Facilities) is welcomed. For Malaysia customers, online and offline payment are welcomed. Payment can be made through Maybank, Public Bank or RHB Bank.


7. If I have some difficulties in processing the payment, who should I contact?

Ans: You can either contact Paypal or us. You can email to enquiry@pinkyparadise.com for further assistance.


8. Does Pinkyparadise accept concealed cash?

Ans: No, it is unsafe to do so.


20% off when you purchase circle lenses & eyelashes